۲۰ مرداد ۱۳۸۹، ۱۲:۰۱

برگزاری نخستین نشست تخصصی مدیران کل ارشاد شمالغرب کشور در تبریز

برگزاری نخستین نشست تخصصی مدیران کل ارشاد شمالغرب کشور در تبریز

تبریز - خبرگزاری مهر: نخستین نشست تخصصی مدیران ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی شمالغرب کشور به منظور برنامه ریزی در جهت تولید فیلم در منطقه یک سینمایی ایران شامل استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان و گیلان با مرکزیت تبریز در این شهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، علی داننده مدیرکل ارشاد آذربایجان شرقی، عصر سه شنبه در این نشست گفت: واگذاری فعالیت های سینمایی و فیلمسازی به استانها در جهت رشد و گسترش ظرفیتهای بومی، استفاده از ظرفیت های بالقوه، توزیع عادلانه امکانات و تجهیزات بومی استانها و منطقه اقدام ارزشمندی است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه فیلم و سینما آغاز کرده است.

وی اظهار داشت: در قبال اعتماد وزارت باید محتوای فیلم های ساخته شده به لحاظ کیفی متفاوت تر،‌ پرمحتوا و جذاب باشد.

داننده افزود: براساس این طرح برای تکمیل هزینه ها و اجرا، همکاری استانداری ها لازم و ضروری است.

مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان نیز دراین نشست همکاری و هماهنگی بیشتر انجمن سینمای جوان و بخش خصوصی را در استانها جهت موفقیت بیشتر طرح مناطق هشتگانه سینمایی کشور خواستار شد.

وی گفت: جهت هماهنگی های بیشتر جلسات مشترک با استانداران، حوزه های هنری، انجمن سینمای جوان و بخش های خصوصی در حوزه فیلم سازی ضروری است.

حجت الاسلام پورعیسی اظهار داشت: باتوجه به اینکه در طرح یادشده آثار سینمایی با حمایت مشترک 60 درصد معاونت سینمایی و 40 درصد استانداری ها است، حوزه استانداری باید بیش از پیش فعال شود.

اسماعیل پور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی زنجان هم با تاکید بر اهمیت طرح مذکور خاطرنشان کرد: تمرکززدایی گام مهمی در توسعه عدالت اجتماعی در حوزه سینما و فیلم است که در سالهای گذشته توجه کافی به این امر نمی شد و این طرح بسیار تاثیرگذاری است.

حجت الاسلام کریمی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی نیز در نشست منطقه ای تبریز گفت: برای استفاده بیشتر استانها از ظرفیت ایجاد شده، نشستهای تخصصی به صورت ادواری برگزار تا پتانسیل های استانی بیشتر شناخته شوند.

وی افزود: آذربایجان غربی در گذشته قطب فیلمسازی کشور بوده و چهارده شرکت فیلم سازی در این استان فعالیت می کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل نیز با اشاره به اهمیت محتوا و تاثیرگذاری فیلم اظهار داشت: با ساخت فیلم در استانها باید نیازها و خواست های فرهنگ بومی و انقلابی تامین شود.

وی گفت: در ساخت این فیلم ها باید جهت فکری و فرهنگی مناسبی به فیلمسازان ارائه شود.

در این نشست مصوب شد تا فیلمسازان هر استان پنج فیلم را در قالب های سینمایی،‌نمایش خانگی،‌ کوتاه داستانی و مستند با موضوع های بومی، بازیگران و کارگردانان بومی تهیه کنند.

کد خبر 1131669

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha